‘Concentrate all your thoughts upon the work at hand. The sun’s rays do not burn until brought to a focus.’
Alexander Graham Bell

Workshops Wim Hof Methode

Na een lange en intensieve training met Wim Hof, geef ik als gecertificeerd en bevoegd Innerfire instructeur al jaren workshops voor groepen, verenigingen en bedrijven op locaties naar keuze, of in Teteringen (bij Breda); honderden enthousiaste deelnemers gingen je al voor!

In mijn workshop maak je op heldere en duidelijke wijze kennis met de onderbouwing van de Wim Hof Methode en beoefen je de praktische vaardigheden en leer je hoe je je eigen lichaam kunt trainen om de koude te weerstaan, hoe je met een eenvoudige ademoefening je gezondheid kan optimaliseren en hoe je een ijzersterke mindset kunt ontwikkelen dankzij de Wim Hof Methode.

Na afloop heb je de kennis en kunde in huis om zelfstandig en op de juiste wijze met de Wim Hof Methode aan de slag te gaan en daarmee ook de enorme kracht en vele voordelen van de methode ten volle te benutten.

InnerCore_homepage_06
Ervaar de therapeutische en gezondheid bevorderende werking van de koude. Je lichaam is uitstekend uitgerust om om te gaan met de kou en wanneer je het de kans geeft komt er een aantal natuurlijke vermogens weer tot uiting.Je bent namelijk tot veel meer in staat dan je voor mogelijk hield. Met geleidelijke en beheerste blootstelling aan de koude versterk je je immuunsysteem, bevorder je je bruinvet en stofwisseling en ontwikkel je een ijzersterke focus.
Met de ademhalingsoefening van de Wim Hof Methode optimaliseer je je ademhaling, ontzuur je je systeem, activeer je je autonome zenuwstelsel, bevorder je het immuunsysteem en bereik je een diepe meditatieve rust. Door deze één keer eenvoudig en goed aan te leren kun je met een korte, dagelijkse beoefening een enorme winst behalen in gezondheid en innerlijke kalmte.De effectiviteit van deze oefening is in het wereldschokkende onderzoek van de Radboud Universiteit wetenschappelijk onderbouwd.

De moderne wereld vraagt veel van ons brein, de constante verbondenheid, hoge snelheid informatie, werkdruk en altijd aanwezige indrukken kunnen ons makkelijk overprikkelen.De Wim Hof Methode biedt een re-conditionering van de geest om opnieuw contact te maken met je eigen natuur en lichaam en geest weer in balans te brengen. Een praktische, toegepaste, wetenschappelijke manier om je spirituele en mentale staat te optimaliseren

Boek een workshopHeeft u nog vragen? Bel John: 06 21 53 42 92 of stuur een bericht

Wim Hof Methode workshop koud bad

Programma

11.00 – 13.00 uur

  • Uitleg en onderbouwing van de Wim Hof Methode, zowel in theorie als praktijk
  • Aanleren van de ademhalingsoefening waarmee Wim wetenschappers versteld deed staan

13.00 – 13.30 uur

  • Lunch

13.30 – 16.30 uur

  • Beïnvloeding van het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem
  • Een techniek om verzuring van de spieren tegen te gaan
  • Inzet en focus: versterk de mind-body connectie met ijzersterke aandacht
  • Persoonlijke toepassing van de methode op jouw situatie
  • Afsluiting met een ijsbad (neem je zwemspullen mee!)

Benodigdheden: makkelijke kleding, zwemkleding, handdoek en eventueel badslippers
Boek tijdig, zodat je verzekerd bent van een plaats

Workshops worden gehouden op het schitterende Landgoed De Meerberg

8
september
6
oktober
3
november
8
december
Heb je nog vragen? Bel John: 06 21 53 42 92 of stuur een bericht